Joepie, nieuwe vriendjes- en selectiedagen

Turnclub Oostende De Zeester, turnen en dansen

Proef van onze lessen tijdens de vriendjesdagen.
Kom even met ons mee turnen en/of dansen
en ontdek hoe leuk onze club is.

Wil je volgend jaar meedoen met wedstrijden?
Kom dan naar één van onze selectiedagen!

Je traint even met ons mee en wie weet sta jij volgend jaar op een echte turnwedstrijd.

turnclub de zeester Oostende

Paasstage Arques 2019

Op 8 april omstreeks 8 uur was het dan zover !

We stonden klaar om ons avontuur te beginnen te Arques. Vooral spannend voor de kleinere gymnasten én hun ouders.

De rit naar Arques verliep vlot en ook onze tumblingvrienden vanuit Merelbeke waren op tijd zodat we de eerste gezamelijke opwarming konden aanvatten met de bilibo’s.

De ambiance zat er al direct in want voor sommigen was de kennismaking met deze vorm van turnen ( ontworpen voor kleuters) een heel andere ervaring.

Pannenkoekenverkoop 2018

Op 27 oktober hadden we onze deur aan deurverkoop pannenkoeken.

Het weer zat ons echt niet mee. Regen, regen en regen. En, wat we al lang niet meer gewoon waren, het was koud!

Toch waren heel wat kinderen, ouders en leiding klaar om dit alles te trotseren.

Iedereen had zijn regio om te verkopen en dit deden ze met veel enthousiasme.

Ons trampoline-team en G-gym groep waren zelfs niet te stoppen!

Allen werden ze achteraf beloond met lekkere pannenkoeken a volonté.

26st World Age Group Competitions

Belgische delegatie

Onze Belgische delegatie trekt met maar liefst 42 gymnasten, 8 trainers, 5 juryleden en 1 kiné richting Rusland om daar te strijden tegen de andere landen. Voor deze internationale competitie werd een selectieprocedure gehanteerd en op basis van alle selectieve wedstrijden werd een eindranking opgesteld. Enkel de eerste 4 geselecteerde gymnasten konden zich inschrijven om mee te gaan naar Sint-Petersburg;

Nieuw seizoen start 8 september

Vanaf 8 september starten de meeste lessen.
Ontdek ons volledig aanbod in onze folder.