"Delhaize Gymweeks" van 21 november tot en met 12 december!

Van 21 november tot 11 december 2016 loopt de derde editie van de Gymweeks in de Delhaize supermarkten!
Als partner van de Gymnastiekfederatie, wil Delhaize graag de clubs actief betrekken bij haar partnership. Daarom ontwikkelde Delhaize de Gymweeks-actie. Daarbij wordt 5% van het totaalbedrag dat de leden bij Delhaize (van 21 november tot 11 december) hebben aangekocht, teruggegeven aan de club onder de vorm van aankoopbonnen.
De leden van de gymclubs kunnen deze drie weken dus volop gaan winkelen met de 'Delhaize Gymcards'(*) en zo de clubwerking steunen! Met deze actie hoopt Delhaize alle clubs een extra duwtje in de rug te geven!Hoe doe je dit ? Na scanning van je eerste artikel een Delhaize Gymcard (verkrijgbaar bij de leiding) afgeven aan de kassajuffrouw of heer.
Vele kleintjes maken 1 grote!

Dank u !