Groot Belgisch A EN B Kampioenschap (7/05/2016-8/05/2016 - Gent)

Op de Belgische kampioenschappen (A-niveau) zien we de beste Vlaamse en Waalse gymnasten aan het werk. De selectie gebeurt a.d.h.v. de resultaten van de Vlaamse en provinciale kampioenschappen. Naast de nationale titels zijn de BK's dikwijls ook selectief voor deelname aan belangrijke internationale tornooien (zoals EK's, WK's). De gymnasten van het B-niveau strijden in hun nationale competitie tijdens het Belgisch B-kampioenschap. Dit seizoen worden alle BK's en alle Belgisch B-kampioenschappen op hetzelfde moment op dezelfde locatie georganiseerd.

Turnclub De Zeester al vertegenwoordigd worden door meer dan 10 gymnasten op A en B niveau. Dit in de disciplines Toestelturnen Jongens, Trampoline en Tumbling !

Belangrijke info!
Trainers die gymnasten begeleiden op het Groot BK dienen zich in te schrijven via het inschrijvingsformulier. deadline: 2 mei

Reservegymnasten worden op de controlelijst aangeduid met een *

Blosohal Gent
Zuiderlaan 14
9000 Gent
Plan uw route via Google Maps

Ticket info

Ticketprijzen:
1 dag:
- Niet-leden: €10
- Leden: €8
Weekend:
- Niet-leden: €18
- Leden: €15

Tickets zijn enkel aan de kassa te verkrijgen.

Deelnemers

Voor deze activiteit zijn 939 deelnemers uit 109 clubs ingeschreven.