Het 25e EK Trampoline en Tumbling gaat bijna van start!

Van 31 maart tot en met 3 april zullen we kunnen genieten van de Belgische junioren en senioren op het EK TRA-DMT-TU in het warme Valladolid (ESP).

Verschillende Belgische gymnasten zullen in heel wat disciplines deelnemen. Allereerst is er de discipline trampoline. Hier zal Wannes Geens (Sterk en Lenig Drongen) bij de junioren te zien zijn. Bij de senioren treden Simon Debacker (Lenig en Vlug Beveren-Leie), Loïc Lenoir (WIK Oostende), Joris Geens (Sterk en Lenig Drongen) en Ben van Overberghe (Sportac Deinze) aan.

Ook in het synchroon springen zal België een team kunnen afleveren met Joris Geens (Sterk en Lenig Drongen) en Simon Debacker (Lenig en Vlug Beveren-Leie).

Voor de dubbele minitrampoline zal Wannes Geens (Sterk en Lenig Drongen) zich bij de junioren opnieuw van zijn beste kant kunnen laten zien.

Tot slot zullen in de discipline tumbling bij de junioren meisjes Anne Leemans (Gymplus) en Evi Milh (Turnclub De Zeester) en bij de junioren jongens Noah Houbrechts (Activa Berendrecht) te bewonderen zijn. Ook bij de senioren zien we Belgische gymnasten aan het werk nl. Tachina Peeters (Gymplus) en Silke Vermeulen (Turnclub Olympia Merelbeke).

We zijn als België zeer sterk vertegenwoordigd en wensen alle gymnasten dan ook veel succes toe!

Hieronder het competitieschema van de Belgen:

31 maart Trampoline junioren jongens 13:20 - 14:10
  Dubbele minitrampoline senioren vrouwen 12:30 - 13:20