Steun onze club met de delhaize actie

Steun onze club met de delhaize actie

Hoe werkt het?

1. Doe je boodschappen op Delhaize.be

2. Geef de promocode van je club in vóór je je boodschappenmand valideert(*) de promocode van onze club: GCA439

3. Voor elke aankoopschijf van € 5 schenkt Delhaize.be jouw club € 1 voor de aankoop van nieuw sportmateriaal.Voorbeeld: indien jouw club tijdens de actie € 2500 bijeenzamelt, schenkt Delhaize.be je bijvoorbeeld een gymblok en multimat ter waarde van € 500!

Alvast bedankt hiervoor!!

Aarzel niet om de promocode te delen met je vrienden en je familie!

(*)Actie geldig van 01/04/2016 t.e.m 30/06/2016 bij elke aankoop op Delhaize.be (met uitzondering van tabak, sigaretten en vuilniszakken) en volgens de algemene voorwaarden op Delhaize.be. Eén promocode per reservatie. De promocode mag onbeperkt gebruikt worden t.e.m 30/06/2016, maar is niet cumuleerbaar met andere promocodes. Euro’s kunnen enkel toegekend worden als de promocode vóór de validatie van je boodschappenmand ingegeven wordt. Zo niet, gaan de euro’s helaas verloren. De actie is enkel geldig op aankopen in België. Elke deelnemende club zal op de hoogte gebracht worden van de uitslag van de actie. De resultaten zullen eveneens op de website vermeld staan.